sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Ambachtstraat 1
    2861 EW Bergambacht
  • 0182-353685

Vodavi BV

Vodavi

Vodavi is gevestigd in Bergambacht (Krimpenerwaard) en gespecialiseerd op het gebied van beveiliging (inbraakalarm, brandmeld, camera beveiliging), telecommunicatie (zakelijk en mobiel, maar ook wifi netwerken) en geluid (ontruimingssystemen, omroepinstallatie, muziekinstallaties).  

Compleet dienstenpakket

Vodavi biedt u een ongekend compleet dienstenpakket, dat compromisloos aansluit op uw behoefte. Wij kiezen daarbij voor een pragmatische en innovatieve aanpak, en komen met professionele oplossingen voor nu én de toekomst.

Maatwerkoplossing

Vodavi adviseert, levert en monteert professionele apparatuur. Omdat ieder pand en/of woning een andere benadering heeft, is een alarmsysteen geen standaard systeem. Vodavi kan u maatwerkoplossing bieden, dé oplossing waar ú naar op zoek bent. Standaard oplossingen bestaan niet.

Volgens de voorschriften die zijn opgesteld door het Nationaal Centrum voor Preventie en aan de hand van een risico-inventarisatie (VRKI), kan worden vastgesteld in welke risico klasse uw pand, woning of terrein zich bevindt en welke preventiemaatregelen moeten worden getroffen.

Na het installeren van een betrouwbare alarminstallatie of beveiligingsinstallatie, stopt het werk van Vodavi niet. Jaarlijks onderhoud van het alarmsysteem behoudt de levensduur van de installatie en voorkomt onnodige meldingen. Ook kan Vodavi bemiddelen in een doormelding naar de meldkamer (PAC) of het opvolgen van een alarmmelding door een alarmopvolgingsbedrijf.

Uw belang staat daarbij altijd centraal.

Veiligheid

Vodavi bouwt op een jarenlange ervaring, met name op het gebied van beveiligingsinstallaties. Vodavi heeft zich gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijfspanden, woningen en biedt ook de mogelijkheid tot bouwplaatsbeveiliging en ontruimingssystemen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.


Foto's van Vodavi BVVodavi BV in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Ja

Diensten

  • Aanleg van beveiligingssystemen
  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Beveiliging particuliere panden
  • Levering van beveiligingsapparatuur
  • Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee