sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Steenpad 13
    4797 SG Willemstad
  • 0168473783

Ecotax Beveiligingstechniek

Schokkend effectief!
Zo kopte de eerste reclame teksten 25 jaar geleden, kort nadat we een eigen schrikdraadsysteem ontwikkelden. Naast een zeer pijnlijke, maar veilige,  stroompuls geeft dit systeem ook een detectie bij sabotage van het systeem.

Door het robuuste detectie principe kunnen we stellen dat er nagenoeg geen vals meldingen uit ons systeem komen. En dat is voor terreinbeveiliging uniek!

Nederlands product en MVO
Als onze producten worden in Nederland vervaardigd, de elektronica wordt in huis ontwikkeld en geassembleerd. In de productie van het mechanische gedeelte van ons systeem, spelen diverse sociale werkplaatsen een grote rol.

Ontwikkelingen
Sinds 1994 is er veel veranderd, we ontwikkelden door. We kunnen koppelen en aansturen op basis van android APP of IP. De detectieprincipes werden doorontwikkeld en door af te stappen van gelijkstroom detectie hebben we ook de duurzaamheid van ons systeem enorm vergroot. We hebben nog diverse systemen van het eerste uur in Nederland en België staan!

Sinds 2000 zijn we onszelf gaan verbreden om een totaal pakket op het gebied van terreinbeveiliging aan te kunnen bieden. Dit houd in dat we mensen kunnen detecteren op basis van trillingen in de grond, maar ook dat we werken op basis van trillingsdetectie op hekwerken. Voor hoog risico segmenten zien we ook steeds meer warmtebeeld camera’s toegepast worden.

Kortom, met deze combinatie van technieken en bijbehorende ervaring kunnen we onszelf, terecht, terreinbeveiliging specialist noemen.Ecotax Beveiligingstechniek in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Nee

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Nee

Diensten

  • Aanleg schrikdraaddetectie-systemen

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee