sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Groenedijk 57A
    3544 AB Utrecht
  • 0306865402

SCS Services

SCS Services is een modern, groeiend bedrijf op het gebied van beveiliging in de breedste zin van het woord en dienstverlening in de evenementensector.

Oprichter en directeur Ruud Stellaard heeft na een loopbaan bij het Nederlandse leger en de Amsterdamse politie zijn ervaring aangewend om een pakket kwalitatief hoogwaardige diensten samen te stellen die worden geleverd door een zorgvuldig geselecteerd team van enthousiaste en vakkundige mensen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, maatwerk en een goede sfeer kenmerken SCS. Een groot aantal opdrachtgevers, waaronder enkele zeer gerenommeerde bedrijven, hebben dit al mogen ervaren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk gerust rond op onze website, of neem indien gewenst direct contact met ons op via 030-6865402.

SCS heeft een vergunning voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden van het Ministerie van Justitie onder nummer ND 1557. Al onze beveiligingsmedewerkers zijn voorzien van het wettelijk verplichte legitimatiebewijs en zijn gescreend door de politie.SCS Services in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Nee

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Nee

Diensten

  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Evenementbeveiliging
  • Beveiliging particuliere panden
  • Levering van beveiligingspersoneel

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee