Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
 • de Kreijenbeek 73
  5553 BB Valkenswaard
 • 0402823681
 • Website

VDW Security

Veilig voelen in uw eigen woning 
Wel zo prettig


Steeds vaker is er sprake van inbraak of overval. Maatregelen hiertegen zijn dan ook geen overbodige luxe. Bij een inbraak is er niet enkel sprake van materiële schade, die immers vaak ook nog wel verzekerd is. De emotionele schade is vaak vele malen groter dan u verwacht. VDW Security, de betrouwbare partner van professionele beveiligingssystemen voor uw woning en of bedrijf.

Beveiligen is maatwerk en vraagt om advies op maat. Om het risico van inbraak, brand en overval tot een minimum te beperken, komen wij vrijblijvend bij u langs voor een degelijk en professioneel advies. Wij vinden altijd een oplossing die aan al uw wensen en eisen voldoet. VDW Security is gezamenlijk met 20 jaar installatie ervaring de juiste partner voor het beveiligen van uw woning en of bedrijf.

Betrouwbaarheid.
VDW Security houdt zich bezig met de verkoop en installeren van alarmsystemen. Het alarmsysteem is doorontwikkeld na jaren ervaring en suggesties van klanten en professionals. Hierdoor heeft onze onderneming in de afgelopen jaren een betrouwbaar alarmsysteem tegen een betaalbare prijs op de markt gebracht.

De Feiten.
Er wordt in Nederland vaak ingebroken. Steeds meer Nederlanders zijn bang voor inbraak. Ruim een op de tien Nederlanders denkt dat de kans (heel) groot is dat er bij hen wordt ingebroken. Dat aandeel is de afgelopen jaren toegenomen. De ‘open bouwwijze’ van huizen met veel ramen en deuren maakt het inbrekers erg gemakkelijk. De beveiliging van uw woning is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de ramen en deuren.

Maatwerk.
Een inbreker heeft slechts een paar seconden nodig om te bepalen of een woning makkelijk binnen te dringen is. Wij zorgen ervoor dat hij uw woning het liefst met een grote bocht voorbijloopt. Hoe we dat doen? Door tijdelijk in de huid van de inbreker te kruipen. Daardoor zijn wij in staat maatwerk te leveren in elke situatie. Allereerst komt een van onze adviseurs bij u langs om samen met u te bepalen waar de risico’s zijn. Hij loopt samen met u een rondje door uw woning en geeft tegelijkertijd waardevolle tips. Vervolgens wordt er een beveiligingsplan gemaakt dat is afgestemd op uw leefsituatie. Een uitgebreide tekening is een onderdeel van dit beveiligingsplan. Beveiligingsmaatwerk is dan ook onze kracht.

Korting op uw premie.
Een opleveringsbewijs of een certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw alarminstallatie bestaat uit door het NCP gecertificeerde producten en is aangelegd door een erkend beveiligingsbedrijf. De producten voldoen aan Borg klasse 1,2 en 3. Met dit opleverbewijs kunt u, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij, korting krijgen op uw verzekeringspremie.
De Voordelen Het gemak van VDW Security. 

Professionele systemen
Al onze systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle verzekeringsnormen en eisen.
Wilt u zich goed laten beveiligen, kies dan voor het maatwerk van VDW Security. 

Volledige installatie
Met ons alarmsysteem wordt uw woning/ bedrijf elektronisch beveiligd. Een gebruiksvriendelijk code bediendeel zorgt ervoor dat u de alarminstallatie geheel of gedeeltelijk kunt in - en uitschakelen. De detectoren zijn voorzien van de modernste elektronica en software voor betrouwbare detectie en absoluut ongevoelig voor stoorbronnen. Ook zijn huisdieren geen belemmering voor onze alarmsystemen. De detectoren herkennen huisdieren en zorgen ervoor dat uw alarm geen valse meldingen geeft.

Lage investering
Door collectieve inkoop kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven aanbieden. Daarnaast levert de samenwerking met uw assurantiekantoor ook nog eens een extra korting op. Is kwaliteit te combineren met betaalbaarheid? Bij VDW Security bent u aan het juiste adres.

Deskundig advies
Onze adviseurs zijn allemaal gescreend en hebben een degelijke opleiding gevolgd om u van een op maat gemaakt deskundig advies te voorzien. Hij komt bij u op locatie en gaat samen met u naar een oplossing zoeken die bij u past. Bovendien legitimeert hij zich bij u aan de deur zodat u weet dat u de juiste persoon aan tafel krijgt.

Gecertificeerd systeem
Onze systemen zijn volledig gecertificeerd. Bij oplevering van het systeem kan een opleveringsbewijs geleverd worden. Daarmee kan de eigenaar van het systeem aantonen dat zijn alarmsysteem deskundig en betrouwbaar is aangelegd en wordt onderhouden volgens de geldende voorschriften.

Meldkamer
Adequate verwerking van alarmmeldingen, brandmeldingen, overvalmeldingen en technische storingen door goed opgeleide centralisten. Beveiliging is een serieuze zaak en wordt door de meldkamer serieus opgepakt. Indien u als klant contact opneemt met de meldkamer wordt u direct persoonlijk te woord gestaan.

Ook veilig wonen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 8.00 en 17.00 uur.
Telefoonnummer: 040 282 3681


Bezoek is alleen mogelijk met een afspraak.BORG Beveiligingsbedrijf:

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Ja

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Ja

Diensten

 • Aanleg van beveiligingssystemen
 • Beveiliging bedrijfspanden
 • Beveiliging particuliere panden
 • Brandalarm en ontruiming
 • Levering van beveiligingsapparatuur
 • Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening:

Nee

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB Erkende Beveiligingsinstallateur:

Ja