sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Spaarpot 121
    5667 KW Geldrop
  • 0402857985

Securitas Alert Services B.V.

Securitas Alert Services biedt als onafhankelijke alarm-centrale een gevarieerd aanbod van alarmcentralediensten voor zowel vaste als mobiele objecten, waaronder personen.

Van stil alarm- tot videobewaking van panden, terreinen en evenementen tot het beveiligen van voertuigen, aggregaten, grondverzetmachines en personen die in een risicovolle omgeving werkzaam zijn, Securitas Alert Services is daarin uw professionele dienstverlener en aanspreekpunt.

Als enige leidende onafhankelijke alarmcentrale in Nederland legt Securitas Alert Services de focus volledig op haar alarmcentralediensten. Dit betekent dat onze alarmcentrale is ingericht voor alle gangbare techniek die op dit gebied wordt toegepast, onafhankelijk van de leverancier of installateur.

Securitas Alert Services ontwikkelt, promoot, verkoopt en levert deze diensten in samenwerking met eveneens onafhankelijke partners, zoals de erkende beveiligingsinstallateur, leveranciers en adviesbureaus. Of u nu via uw huidige beveiligingsinstallateur van onze mogelijkheden gebruik wenst te maken of dat u uw beveiligingsprobleem volledig turn-key uit wenst te besteden, Securitas Alert Services kan u daarbij van dienst zijn.

Securitas Alert Services staat voor; onafhankelijkheid, resultaatgerichtheid en transparantie. De nadruk ligt op het doel van de beveiligingsmaatregelen, eerder dan op de toegepaste techniek. Effectiviteit, toepasbaarheid en kostenbesparingen vormen hierbij de leidraad.


Securitas Alert Services B.V. in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Nee

Diensten

  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Beveiliging particuliere panden
  • Levering van beveiligingsapparatuur
  • Levering van beveiligingspersoneel

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee