sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Albert Plesmanweg 3A
    4462 GC Goes
  • 0113 270360
  • Website

ArtGuard Security

ArtGuard Security is een flexibele, zelfstandige onderneming gevestigd in Goes. Ons doel is het ontwikkelen van nieuwe biometrische technologie en de toepassing ervan in het dagelijks gebruik in de omgeving van wonen en werken.. Samen met onze partners ontwikkelen wij nieuwe toepassingen, nieuwe moderne ontwerpen van hoge kwaliteit en nieuwe software-integraties.
De belangrijkste producten zijn de biometrische toegangssystemen met of zonder tijdregistratie, vingerafdruk sloten en cilinders, kluisen met vingerafdruk sloten, domotica toepassingen.
We leveren systemen met optische of semi-conductor vingerafdruklezers, vinger-aderlezers, iris en gezichtherkenning systemen in netwerk of standalone versie.

We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor architecten, luxe jachtbouwers, scheepbouwers, overheidsgebouwen, ziekenhuizen, laboratoria, luxe hotel resorts, villas, huizen, enz. 

Onze handgrepen van rvs (316L) met ingebouwde semi-conductor vingerafdruklezers behoren tot de " top of the line" segment. Handgrepen zijn beschikbaar in ronde vorm van 33 mm of 30 mm diameter, vierkante vorm 30 x 30 mm, rechthoekige vorm van 40 x 20 mm. 

Bent u op zoek naar de juiste toegangsoplossing voor uw bedrijf? We luisteren, advieseren en uitvoeren. Bel of e-mail voor meer informatie.


Foto's van ArtGuard SecurityArtGuard Security in het kort

BORG Beveiligingsbedrijf:

Nee

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Lid VEBON:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

VEB Erkende Installatiebedrijf:

Nee

Diensten

  • Aanleg van beveiligingssystemen
  • Beveiliging bedrijfspanden
  • Beveiliging particuliere panden
  • Levering van beveiligingsapparatuur

Landelijke dienstverlening:

Ja

NBR Gecertificeerd:

Nee

VEB erkend beveiligingsbedrijf:

Nee