Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Bachstraat 20
    6961 BW Eerbeek
  • 0616686319

H.A. Security

Een van de basisbehoeftes die de mensheid sinds jaar en dag nastreeft is 'veiligheid'. De behoefte aan veiligheid heeft bij de mens een hoge prioriteit. Denk hierbij aan bescherming, zekerheid en geborgenheid. De maatschappij heeft zich de afgelopen jaren dan ook nadrukkelijk beziggehouden met het ontwikkelen van preventieve middelen om veiligheid te waarborgen. Beveiliging is één van die middelen.

H.A. Security is een Particuliere Beveiligings Organisatie die gespecialiseerd is in beveiliging en dienstverlening. Een jong en dynamisch dienstverlenend bedrijf waar service en kwaliteit voorop staan. Betrouwbaarheid, communicatie, controle, begeleiding en nazorg, lopen als een rode draad door de organisatie.

Wij zijn in staat om uw bedrijf te beveiligen en uw werkprocessen te optimaliseren. Daar H.A. Security een flexibele organisatie is kan zij een beveiligingsplan samenstellen dat voldoet aan uw wensen en specifieke behoeften.

Onze medewerkers zijn gediplomeerd en in bezit van een door het Ministerie van Justitie verplichte legitimatie. Ook beschikken zij over EHBO, AED en BHV certificaten. Wij hebben een verzorgde en nette uitstraling, welke is aangepast aan de locatie waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van meer informatie.
BORG Beveiligingsbedrijf:

Nee

Keurmerk Veilig Ondernemen:

Nee

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend:

Nee

Diensten

  • Levering van beveiligingspersoneel
  • Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening:

Ja

VEB Erkende Beveiligingsinstallateur:

Nee