Backup Concept


Wassenaarweg 40 6843 NW Arnhem
085 822 3902 Klik om te bellen

Wij zijn 24/7 bereikbaar
Wij zijn discreet & integer
Wij staan voor u klaar in het binnen en buitenland

Over Backup Concept

Backup Concept is een Nationaal en Internationaal opererende security, consultancy en service verlenende onderneming gevestigd in Arnhem.

Wij zijn door het ministerie van justitie erkend beveiligingsbedrijf en opereren onder ND 2777.

Backup concept hecht aan kwaliteit en bevind zich in het hogere segment. Wij verrichten voornamelijk werkzaamheden uit op het gebied van persoonsbeveiliging. Dit zowel nationaal als internationaal.

Backup Concept ontwerpt op maat gemaakte, allesomvattende beveiligingsoplossingen en implementeren deze op succesvolle wijze.

Op alle gebieden van veiligheid ondersteunen en adviseren wij onze klanten bij het opzetten en de operationele implementatie van individuele beveiligingsoplossingen, van veiligheidsanalyse tot veiligheidsstrategie, geheel tot aan de conceptie en optimalisatie van beveiligingsmaatregelen.

De focus van onze diensten is de persoon die vrijheid, veiligheid en levenskwaliteit zoekt, in zowel zakelijk alsook in privé opzicht. Zijn persoonlijkheid en individualiteit zijn gevoelige eigenschappen, die tegen bedreigingen van buitenaf dienen te worden beschermd.

Wij maken ons werk van deze bescherming. Integriteit, betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en in het bijzonder, vertrouwen zijn zakelijke ethische waarden die niet onderhandelbaar zijn voor Backup Concept. Dit uitgangspunt definieert ons denken en doen.

Missie & Visie

De visie en missie van onze organisatie is voortdurend in beweging, evenals onze samenleving. Wij bieden flexibele oplossingen die passen bij uw situatie. Een goede combinatie tussen mens, kennis en techniek zijn hierin essentieel.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening is van essentieel belang om de gezamenlijke doelstellingen te kunnen behalen. We kunnen deze kwaliteit hoog houden door voortdurend op zoek te gaan naar verbetering van onze dienstverlening. Het investeren in training en opleiding levert een belangrijke bijdrage.

Integriteit

Integriteit behoord thuis in de cultuur van onze organisatie en vormt de basis voor al onze dienstverlening. Integriteit is de sleutel tot duurzame zakelijke relaties.

Onze persoonsbeveiligers beschikken over zeer ruime ervaring. Zij hebben hun sporen veelal opgedaan binnen specialistische onderdelen van defensie of de politie of private sector.

Diensten

Backup Concept biedt de volgende diensten aan:

 1. Consultancy & Advies
 2. Corporate Security
 3. Persoonsbeveiliging
 4. Family Security Office Services
 5. Risk en Crisis management
 6. Directie- en Security chauffeurs
 7. Opleiding tot persoonsbeveiliger 7 of 14 dagdelen (SVPB)

Backup Concept kan indien gewenst extra beveiliging en gepantserd vervoer inzetten. Deze dienst zal uiterst zorgvuldig en discreet worden behandeld.

Backup Concept is lid van:

 • International Foundation For Security Officers (IFPO)
 • The Institute of Strategic Risk Management (ISRM)
 • The Security Institute UK
 • Stichting SERN - Security Expert Register Nederland

Backup concept is uw strategische partner. Integriteit is onze sleutel tot duurzame relaties

Foto's

Backup Concept in het kort

Diensten

Ad-Hoc
Advies
Beveiligingsadvies
Beveiligingsopleidingen
Chauffeursdiensten
Consultancy & Management
Crisis management
Directievervoer
Evenementenbeveiliging
Gepantserd personenvervoer
Levering van beveiligingspersoneel
Opleiding Persoonsbeveiliging
Persoonsbeveiligers
Persoonsbeveiliging
Pre-observatie
Risk management
Surveillance
Transportbegeleiding

Landelijke dienstverlening

Ja

Artikelen

Wat is Persoonsbeveiliging?

Wat is persoonsbeveiliging ?De wereld verandert en de maatschappij verhard. Het lijkt er niet vriendelijker op te worden. Bedreiging, afpersing of zelfs ontvoering komt helaas steeds vaker voor. Persoonsbeveiliging...

Onze locatie

Logo Backup Concept

Backup Concept

Backup Concept


Wassenaarweg 40 6843 NW Arnhem
085 822 3902 Klik om te bellen