AVD Security B.V.


Banterij 4 1046 AN Amsterdam
0204972332 Klik om te bellen

Over AVD Security B.V.

AVD Security is een veelzijdige distributeur van beveiligingsproducten en systemen. Het bedrijf werd opgericht in 1996 en levert een grote verscheidenheid aan componenten aan de professionele beveiligingsinstallateur.

Wij hechten grote waarde aan projectbegeleiding en nazorg waarbij de persoonlijke "touch", zo kenmerkend voor een familiebedrijf, ons onderscheidt van de massa.

Wij kennen onze klanten én onze producten. Ook testen wij nieuwe producten uitvoerig alvorens deze op de markt te brengen. Support is dus vanzelfsprekend en met kennis van zaken.

Onze prijsstelling volgt de markt op de voet. Een aanbieding met A.V.D. producten is dus altijd concurrerend. Probeer het zelf en laat ons uw volgende project begeleiden.

Of het nu gaat om een eenvoudig magneetcontact of een uitgebreid video- of toegangsbeheer netwerk, al dan niet geïntegreerd, u vindt het bij AVD. De filosofie van het bedrijf is vanaf het begin "Focus Klant" geweest, met de nadruk op begeleiding, informatie en training.

De oprichters en eigenaren van AVD hebbenmeer dan een halve eeuw ervaring in de beveiliging. En dat merkt u als klant door de grote betrokkenheid van het AVD team. Probeer de betrouwbare beveiligingssystemen van AVD en u merkt vanzelf wat wij bedoelen.


Leverancier van o.a. Ajax Systems, Alphatronics, Avigilon, Impro, Protect, 

Foto's

Professionele reeks camera's en software van Avigilon Canada

AVD Security B.V. in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiligingsopleidingen
Beveiligingsproducten
Camerabewaking
Evenementbeveiliging
Expert op het gebied van alarmtransmissie
Hekwerk en toegangscontrole
Inbraakpreventie
Levering van beveiligingsapparatuur
Videobewakingsystemen
Winkelbeveiliging
Woonhuisbewaking

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

AVD Security B.V.


Banterij 4 1046 AN Amsterdam
0204972332 Klik om te bellen