ASB Security BV


Boschdijk 720 5624 CL Eindhoven
+31 40 2 622 322 Klik om te bellen

Over ASB Security BV

ASB Security is specialist op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wij zijn een innovatief Nederlands bedrijf dat nationaal en internationaal een bijdrage levert om de wereld veiliger te maken. 

U kunt daarbij denken aan vraagstukken en situaties die te maken hebben met brand, inbraak, camerasystemen, toegangscontrole en alarmtransmissienetwerken. We werken voor grote bedrijven zoals banken, overheden, veiligheidsregio’s. Daarnaast werkt ASB voor het MKB en ondernemers in de Retail in binnen- en buitenland. ASB werkt met name voor kritische relaties die een bovengemiddeld belang toekennen aan veiligheid en de bescherming van hun eigendommen. Vaak is dit een technische uitdaging die niet voor iedereen is weggelegd.

De borging van veiligheid is voor veel bedrijven erg belangrijk. Op de eerste plaats gaat het dan om het voorkomen van menselijk leed en kosten. Ook het beheersen van risico’s, behoeden voor imagoschade en het creëren van een veilig gevoel zijn belangrijke resultaten. Wanneer bedrijven met ons samenwerken weten ze dat de continuïteit van hun beveiliging gewaarborgd is en dat ze 24/7 kunnen rekenen op de beste ondersteuning. De verwachtingen en eisen hierover leggen we van tevoren samen vast. De kwaliteit van de beveiliging en dienstverlening wordt daarna continu gemonitord en bijgestuurd.

Bedrijven kiezen voor ASB om onze slimme oplossingen, brede ervaring en flexibiliteit. Wij adviseren en ondersteunen om tot de beste invulling voor  onze opdrachtgevers te komen. Daarbij maken we gebruik van de beste apparatuur die hiervoor op de wereld beschikbaar is. En als we denken dat het beter kan, ontwikkelen en produceren we die ook nog zelf!

Foto's

ASB Security

ASB Security BV in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiligingsproducten
Hekwerk en toegangscontrole
Levering van beveiligingsapparatuur
Meldkamer
Objectbeveiliging
Service en onderhoud
Videobewakingsystemen
Winkelbeveiliging

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

ASB Security BV


Boschdijk 720 5624 CL Eindhoven
+31 40 2 622 322 Klik om te bellen