De nieuwe standaard voor hybride inbraaksystemen

Door samenwerking van de allernieuwste technologieën is er een alarm systeem ontstaan dat flexibel en geheel modulair uitgebreid kan worden, waardoor u elke situatie de baas bent. Beveiliging van woningen midden klein bedrijf tot grote commerciële gebouwen de PowerSeries Neo maakt het allemaal mogelijk!

PowerSeries Neo omvangt de flexibiliteit van een modulair bedaard systeem met de eenvoud van een groot aantal draadloze componenten en randapparatuur wat resulteert in een doorbrekend uitgebreid en veelzijdig hybride systeem.

De PowerSeries Neo biedt de flexibiliteit van een modulair bedaard systeem, neem daarbij het gigantische draadloze bereik, het rijke aanbod van draadloze componenten en u heeft met de PowerSeries Neo een baanbrekend uitgebreid en veelzijdig hybride systeem. De PowerSeries Neo is voorzien van de toonaangevende PowerG 2-weg draadloze communicatie dit vormt de basis van PowerSeries Neo met een ongekend scala van functies die ontworpen zijn voor het verlagen van operationele kosten terwijl er een veelvoud aan mogelijkheden wordt geboden zowel voor ons als installateur als aan de eindgebruiker.

De PowerSeries Neo heeft toonaangevende interactieve oplossingen die door de huidig markt worden gevraagd waaronder een verscheidenheid van smart home controle functie. De PowerSeries Neo anticipeert daarmee op de toekomstige behoeften van de eindgebruiker en biedt oneindig veel mogelijkheden om uw systeem uit te breiden. Hierdoor is de PowerSeries Neo een perfecte investering voor de lange termijn!

De PowerSeries Neo bestaat uit vier centrales variërend in een capaciteit van 16 tot 128 zones. Hiermee komt de centrale tegemoet aan zelfs de meeste veeleisende partitionering. De centrales zijn uit te breiden met een draadloze ontvanger met een range aan PowerG apparaten die zijn gemakkelijk en eenvoudig te instaleren en zeer gebruiksvriendelijk. De kracht van PowerSeries Neo wordt perfect benut door de ondersteunende software oplossingen.

PowerSeries Neo: de toekomst begint vandaag!

Wilt u een afspraak maken of wilt u meer weten over onze dienstverlening?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)40 282 3681

Op October 7, 2018