Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over beveiliging

Het gezag van beveiligers

Onze veiligheid rust niet meer alleen op de brede schouders van de politie. De dames en heren van de particuliere beveiliging zetten zich ook dag en nacht in voor ons wel en wee. Sterker nog, de Vereniging Particuliere Beveiligingsorganisaties zegt dat ’s nachts zelfs meer beveiligers op de been zijn dan politiemensen.

Lees meer >>

Op 21 maart 2013

Beveiliging tegen woninginbraken

Hoe doen ze het? Inbrekers passen vele trucs toe om woningen binnen te komen. Van de ‘babbeltruc’ tot het forceren van raamkozijnen met een eenvoudige schroevendraaier. Het beveiligingscentrum is, in samenwerking met het CCV, een onderzoek gestart naar de werkwijze van inbrekers bij woninginbraken.

Lees meer >>

Op 18 april 2012

Nieuwe Code voor Informatiebeveiliging NEN-ISO/IEC 27005:2011

De International Organization for Standardization (ISO) heeft een nieuwe versie van de Code voor Informatiebeveiliging gepubliceerd. Deze ISO 27005:2011 norm is een handvat voor managers en directie om een Information Security Management System (ISMS) te implementeren.

Lees meer >>

Op 8 augustus 2011