Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over beveiliging

Zack The Roller herkent echte zakkenrollers in Hoofddorp.

Zack the roller herkent echte zakkenrollers. Tijdens het straattheater verzorgt door Zack The roller, Truus winkelman en Agente Blauw werd Zack aangesproken door een bezoeker in het winkelgebied van  Hoofddorp. De bezoeker was opgevallen dat er twee dames zich verdacht ophielden op de openbare weg en geld bedelden aan voorbijgangers. Zack en zijn team besloten na deze melding de twee dames ...

Lees meer >>

Op 15 december 2017

Zack The Roller is weer op pad

"Let op je spullen". Dat is het advies van Zack The Roller. Zack is weer actief in veel steden en markten. Zack heeft de afgelopen tijd met zijn team Agente link en Truus Winkelman weer veel passanten er op gewezen hoe makkelijk het was om persoonlijke goederen te pakken. Gelukkig is de ervaringsdeskundige Zack uit het goede hout gesneden en neemt niets mee. De passanten die het slachtoffer waren ...

Lees meer >>

Op 17 oktober 2017

Sluit inbrekers buiten! Tips om inbraak te voorkomen

Sluit inbrekers buiten! Nog nagenietend van een heerlijke zomervakantie of van zomaar één of meer dagen er op uit te zijn getrokken, is het 'normale' dagelijkse ritme weer begonnen. Inbrekers hadden zich ook verheugd op de zomer, maar kijken ook weer uit naar de 'donkere dagen'. Zij sloegen weer bovengemiddeld vaak hun slag omdat de onachtzaamheid van veel vakantievierders hen ...

Lees meer >>

Op 30 augustus 2017

Toegangscontrole 2.0 is zelfredzaam!

“Er is een toenemende behoefte aan slimme toegangscontrolesystemen. Systemen die meedenken, die voorspellen en die ad hoc dynamische rapportages presenteren. Bovendien moet de toegangscontrole eenvoudig kunnen worden beheerd door de security manager en de beveiliger, maar ook door de gebruiker.”   Aan het woord is Patrick Heylen, product manager security. “Kleine locaties ...

Lees meer >>

Op 14 september 2015

De donkere dagen zijn weer aangebroken!

De donkere dagen zijn weer aangebroken!   December is de duurste maand van het jaar met Sinterklaas, Kerst en de Oud & Nieuw feesten.   De crisis maakt het voor bedrijven erg lastig om overeind te blijven staan. Maar ook de medewerkers hebben het moeilijk, iedereen vraagt zich af hoelang zij nog werk hebben. Het is een feit dat medewerkers in deze maand vaker een greep uit hun ...

Lees meer >>

Op 12 december 2014