Argus Security International


Willemstraat 30 2514 HM 's-Gravenhage
06-55847567 Klik om te bellen

Over Argus Security International

Argus Security International is een dynamisch bedrijf, dat geleid wordt door een gedreven en ervaren (persoons)beveiliger. Hij heeft verschillende (persoons)beveiligingsopleidingen gevolgd, waaronder die bij het Amerikaanse bedrijf Vance International nu Garda World. Dit bedrijf draagt zorg voor de persoonsbeveiliging van bijvoorbeeld mevrouw Ayaan Hirsi Ali in Amerika.

Wat betekent dat voor u?
Dat u als klant in veilige handen bent en dat wij er alles aan doen om u en uw gasten buiten gevaar te houden. Argus Security International ziet elke opdracht apart en besteedt daarom veel tijd om tot een
goed en veilig resultaat te komen. U zult begeleid worden door ervaren persoonsbeveiligers, die regelmatig (herhalings)trainingen volgen.
Onze persoonsbeveiligers weten dus ook uit ervaring dat persoonsbeveiliging een behoorlijke inbreuk op uw persoonlijk leven zal hebben
en doen er daarom alles aan om het u toch nog zo aangenaam mogelijk te maken.

Geldt dat alleen voor persoonsbeveiliging?
Nee, ook voor het "gewone" beveiligingswerk zullen wij er alles aan doen om uw opdracht zo goed en veilig mogelijk uit te voeren.
Wat betreft de "gewone" beveiliging staan onze beveiligers u met raad en daad ter zijde en waar nodig zullen zij tactvol ingrijpen.

Welke diensten wij u kunnen leveren, ziet u onder de kop Diensten.

Ons motto is:
"Our security for your safety!"

Argus Security International in het kort

Diensten

Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Levering van beveiligingspersoneel

Landelijke dienstverlening

Ja

Onze locatie

Argus Security International


Willemstraat 30 2514 HM 's-Gravenhage
06-55847567 Klik om te bellen