Alarmgroep Nederland


Televisieweg 38 1322 AM Almere
088-0450300 Klik om te bellen

Over Alarmgroep Nederland

De Alarm Groep Nederland is een samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven. Samen bieden zij hun afnemers een landelijke dekking met een regionaal karakter en toch maar één aanspreekpunt.

De bij de Alarm Groep Nederland aangesloten bedrijven zijn gespecialiseerd in onder meer inbraaksignalering, toegangsbeheer, camerabewaking en brandbeveiliging. Maar ook domoticasystemen voor de zorg behoren tot het aanbod.

Alle leden profileren zich individueel naar de markt, maar werken samen op het gebied van productkennis, opleidingen en inkoop. We leren van elkaar en delen met elkaar.

Daarnaast werken onze leden alleen samen met A-leveranciers om de hoogste kwaliteit tegen een goede prijs te borgen, terwijl de regionale spreiding van de leden met vestigingen verspreid over het hele land een gedegen en betrouwbaar netwerk voor snelle storingsopvolging biedt.

Alarm Groep Nederland biedt dus één aanspreekpunt voor alle expertise op het gebied van beveiliging en de specialismen die hiervoor nodig zijn.

Alarmgroep Nederland in het kort

Diensten

Aanleg van beveiligingssystemen
Beveiliging bedrijfspanden
Beveiliging particuliere panden
Brandalarm en ontruiming
Cybersecurity
Levering van beveiligingsapparatuur
Uitvoeren van veiligheidscontroles

Landelijke dienstverlening

Ja

Politiekeurmerk Veilig Wonen erkend

Ja

BORG Beveiligingsbedrijf

Ja

Keurmerk Veilig Ondernemen

Ja

VEB Erkende Installatiebedrijf

Ja

Onze locatie

Alarmgroep Nederland


Televisieweg 38 1322 AM Almere
088-0450300 Klik om te bellen