AKE Beveiliging B.V.


Meander 251 6825 MC Arnhem
0853036864 Klik om te bellen

Over AKE Beveiliging B.V.

AKE Beveiliging B.V. is een particuliere beveiligings- organisatie die gespecialiseerd is in beveiliging en dienstverlening. Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van beveiliging, bent u bij AKE op het juiste adres, wij staan graag 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Keurmerk Nederlandse Veiligheidsbranche en VEB
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en het VEB. Want alleen de hoogste kwaliteit garandeert een optimale dienstverlening, afgestemd op uw wensen en verwachtingen.

Onze medewerkers zijn zich hier, iedere dag opnieuw, zeer bewust van. Wij zijn er dan ook trots op dat wij als AKE Beveiliging de keurmerken Beveiliging en Horecabeveiliging en de VEB erkenning Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven mogen voeren.

Dat biedt u de zekerheid dat uw beveiligings-opdracht in goede handen is, dat geeft rust en vertrouwen. 

Door onze jarenlange ervaring in de beveiliging kunnen wij u de service bieden welke u verdient, uw tevredenheid is ons kompas.

Onze Diensten:

Horeca Beveiliging:

Onze gastheer of -vrouw is een professional in het voorkomen van geweld. De sfeer en uitstraling van uw gelegenheid of evenement worden versterkt door de aanwezigheid van onze ervaren gastheren en -vrouwen.

Klantvriendelijk & servicegericht
Voor een effectieve beveiliging van uw horecagelegenheid, is een professionele gastheer of -vrouw onmisbaar. Samen met u stellen wij een deurbeleid op dat past bij uw horecagelegenheid. Of u nu een discotheek, nachtclub, café of partycentrum exploiteert, onze gastheren en -vrouwen hebben ervaring met alle soorten van horecabeveiliging. Onze gastvrije en klantgerichte benadering zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Als u een evenement organiseert, wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid.

Wij hebben jarenlange ervaring in de evenementen beveiliging. Door het juiste personeel in te zetten en voor de passende techniek te kiezen wordt op een professionele manier de veiligheid gewaarborgd. U wilt immers dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terugkijken op uw evenement. Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig. Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen.

Object Beveiliging:

In kantoorpanden, overheidsgebouwen of zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van grote stromen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object.

Bescherm uw zakelijk succes
Objectbeveiliging is een goede preventieve maatregel. Wij kunnen u deskundig adviseren over het beveiligen van uw object en hebben voor de uitvoering professionele beveiligers beschikbaar.

De objectbeveiligers van ons staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Beveiliging voor de Retail:

De ervaring leert dat veel retailers en supermarkten geconfronteerd worden met winkeldiefstal, criminaliteit, agressie en vandalisme of terroriserend gedrag. Schade door diefstal, het wegblijven van klanten of verzuim van personeel kan hoge kosten met zich meebrengen. Onze beveiligers helpen u graag bij het creëren van een veilige en bewaakte omgeving.

Gastvrije benadering
Onze ervaren en representatieve beveiligers kunnen prima schakelen tussen beveiligen en goed gastheerschap. Zij signaleren onregelmatigheden in de winkel en zijn alert op diefstal en ordeverstoring. De beveiligers van AKE zijn altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk waar nodig. De gastvrije en klantgerichte benadering zorgt voor een vriendelijk en veilig winkelklimaat. Hierdoor zijn wij een meerwaarde voor uw bedrijf.

Onze Missie
Onze missie is duidelijk, kwaliteit en vertrouwen komen bij ons op de eerste plaats. Als betrouwbare partner staat het nakomen van afspraken naar opdrachtgevers en naar de medewerkers hoog in het vaandel. Op deze manier proberen we, op een succesvolle manier, ons marktaandeel in de toekomst te vergroten.

Onze Visie
Wij waarborgen de veiligheid van opdrachtgevers, door het faciliteren van diensten in de beveiliging op het hoogste niveau. Alert en het liefst onopvallend signaleren we veiligheidsrisico’s zodat wij hier in een vroeg stadium naar kunnen handelen. Met als resultaat: geen zorgen om de veiligheid van mensen en zaken die dierbaar voor u zijn.

Foto's

AKE Beveiliging B.V. in het kort

Diensten

Beveiligingsadvies
Evenementenbeveiliging
Horecabeveiliging
Objectbeveiliging
Winkelbeveiliging

Landelijke dienstverlening

Ja

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Ja

Onze locatie

AKE Beveiliging B.V.


Meander 251 6825 MC Arnhem
0853036864 Klik om te bellen